MANLIG HUDVÅRD & PRODUKTER

Big red beard kit from Eleven.se

Big Red Beard kit.

Fick detta underbara skägg kit med skäggolja, skäggbalm samt skäggborste från Jellicas. Jag har så länge jag kan minnas alltid haft skägg och älskat allt som har med skäggvård att göra. Åker jag till hemlandet så bor jag mer eller mindre hos Barberaren där dom tar hand om både hud, hår och skäggväxten – Riktig manlig lyx.

Därför blev jag extra glad när min fästmö letat upp ett kit som jag aldrig testat förut. Nu har det gått ca 3 veckor och jag måste ge Big Red Beard tummen upp.

Big Red Beard The Reserve Kit Factory

Big Red Beard The Reserve Kit Factory – ett praktiskt kit i en snygg trälåda. Här får du produkter från Big Red Beard som ger dig och ditt skägg vad det behöver!

Doft: Factory.
Pris: 625:-

På Big Beards hemsida kan man läsa lite om grunden till deras produkt på engelska:

Our story…simple. Big Red Beard Combs have come to be by simple necessity. I needed a better beard comb. I started out with a simple plastic comb, as I’m sure many do. While it worked, it lacked any type of warmth or character and produced annoying static. Coming from a craftsman background of furniture making, crafting the combs from wood was a natural start. I cut the original comb from a single piece of wood.

“I loved the look and feel of the comb”

I loved the look and feel of the comb, but it quickly became apparent that combs that small are fragile, and I broke the first one in a few days. I quickly made another and another before I sat down and designed the better beard comb. I developed a comb that is strong, flexible and beautifully crafted. Best of all, no static.

Our design and marketing is taken care of by the missus, Keri Brunskill. With her background in illustration and graphic design, she’s behind Big Red Beard Comb’s image. Shoot us an email and have a chat with her, I’ll be down in the shop working on crafting combs to keep you looking your best. Stay groomed gentlemen.

Kittet kommer från eleven.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.